Nejnovější recenze ze sekce GPS software
- o.k.
o.k.
vynikající aplikace pro smartphon
- rychlost, ochota a rady, to se cení,,,,
Chybí mi jedna věc, že tam není Simulace trasy, aspoň nevím, že tam je, jinak perfektní,,,
- Je velmi rychlá, nepotřebuje přenášet data
OK
- podrobnost, aktuálnost
- chybí - ocenil bych vrstevnice
pěkné a dobré mapy, škoda, že mě výrobce nutí kvůli vrstevnicím koupit další produkt
dtto ako mapu SR 1:10.000
- dobrá podrobná mapa, je tam aj dosť dobré zobrazenie lesných ciest
- chýbajú vrstevnice a turistické značenie
určite som rád, že som si mapu kúpil
- super
- nejde z uvolnění Voucher dále rozšířit, přestože v programu jsou nabízeny další produkty (HUD..atd).
doporučuji tento bezva produkt, který ale má problémy s četností aktualizací map. Možná by stálo za úvahu lépe ve zdroji před koupí vysvětlit rozdíl mezi Voucher x druhou, hlavní verzí. Přesto vřele doporučuji.
- přehledné mapy,navigace
S produktem jsem velmi spokojen a můžu jen vřele doporučit.
- Dovedla mne spolehlivě do mě neznámého města v Rakousku, včetně místa ubytování. Také veškerá další týdenní navigace v Raousku byla v pořádku.
- Nechápu, proč při cestě zpět z Rakouska do ČR přes Znojmo s cílem v Pardubicích mne tvrdošíjně ve Znojmě navigovala na směr na Brno i přesto, že cestu měla zobrazenou na Jihlavu.
- Nakonec mne místní občané poslali úplně opačným směrem a po výjezdu ze Znojma už navigace šla v pohodě.
Asi ještě bude třeba se zamyslet, proč navigace v jednom případě evidentně "zhloupla"..... Třeba bylo důvodem něco, na co si dát příště pozor.
- Detailní mapy
- Složitější podpora instalace
Celkem dobré
- funguje jak má a za minimum peněz
- Nepřenositelnost na jiný telefon
Dobrá cena
SmartMaps Locator: TM25 - KOMPLET 1:25.000
Přidáno: 29. listopadu 2014
(naposledy upraveno 29. listopadu 2014)
Zakoupeno v SmartMaps
- viz předchozí text
skvělé!!!
- dokonalost jako všechny smartmaps
- mrzí mně že lesní lokace nejsou zelené jako u TM40 a dokonce nejsou ani popsané názvy některých vrcholů a různých lokalit, TM40 jich má mnohem více a má lepší barevnost a příjemnější fonty které popisují terén, očekával jsem větší přiblížení na navigaci a když přepínám mezi TM 40 nevidím žádnou změnu, když přiblížím TM20 tak vidím výraznou změnu přiblížení.
Celkově jsem s produktem spokojený a zřejmě budu dokupovat další mapy.
- Pro mé potřeby vyhovuje
- několik nepřesností
Dobré ovládání produktu i když někdy je problém synchronizace mapy s kompasem mimo značené cesty.
- Mapy jsou offline, výborné k orientaci v terénu, plánování výletů s rodinou i partou kamarádů :-)
- Nevím
Celkem vše ok. Nákup přes internet. Stažení map přes internet. Vše z domova - nemá chybu.
- Podrobná mapa, vrstevnice, možnost vkládání POI a záznamů
- tras
- Ne úplně aktuální mapa, alespoň poblíž mého bydliště,
- ale to je situace, která je stejná již několik let na všech
- mapách
Mapu bych doporučil většině zájemců, ale s výhradami
Reakce obchodu SmartMaps
pokud narazíte na nějaké nesrovnalosti v mapě, budeme velmi rádi, pokud nám o nich řeknete a my je můžeme opravit . Máme pro to připraveno rozhraní zde:
Děkujeme, SmartMaps team
- práce offline v různych mírkach map.
- malý rozsah zobrazení příhraničních oblastí sousedních států zejména u cyklomap.
vhodný GPS produkt do smartfónu pro cyklistiku a turistiku.
Sygic GPS Navigation WSN-006
Přidáno: 7. listopadu 2014
(naposledy upraveno 7. listopadu 2014)
Zakoupeno v ExaSoft.cz
- Perfektne funguje,ale je to ma prvni navigace,takze vlastne ani nevim,jake to je, kdyz to funguje neperfektne
O.K. doporucuji tento produkt.
- přehlednost, snadné ovládání, vše v jednom zařízení
- není
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »