Nejnovější recenze ze sekce GPS software
- Bezvadná odezva,velmi dobrá grafika,spousta bodů zájmu.
Tato navigace se mi jeví jako lepší než některé již dopředu nainstalované v mobilu.Navíc pracuje ofline,takže nejsou zapotřebí mobilní data,což se může zvláště v zahraničí prodražit.
- Turistická mapa stále po ruce, proti papírové verzi víte, kde právě jste, s tím snad nemůže zabloudit nikdo
- cykloturismus po neoznačených lesních cestách, popř. pohyb v neznámém prostředí (les)
Ofline mapa vhodná pro normální a cyklo turistiku po neoznačených cestách
SmartMaps Locator: TM25 - KOMPLET 1:25.000
Anonym
Přidáno: 25. října 2013
(naposledy upraveno 25. října 2013)
- Offline
- Vše ostatní
Nekupujte to.Mapy jsou silně neaktuální.Tyto jediné TM25 nejsou od Mapy.cz ale od nějaké Geodézie On Line, spol. s r.o.
Už se mi několikrát stalo,že jsem podle této mapy dojel na biku k začátku cest které nejsou a naopak jel kolem cest které na mapě nejsou zakreslené.
Vyhozený peníze.Prodejce fa.SmartMaps (p.Holínský) se neustále vymlouvá,že to nejsou jejich mapy ale že jsou jen zprostředkovatelé a mám si to vyřídit s výrobcem.
"Opravdu ukázkovej přístup"
- mapy Evropy
- celá Evropa je na 12G paměti
nevím co mám shrnout
- dobrá navigace,spokojenost velká
mužu doporučit všem,navede vás bez problému,dobrá cena
- rozumna cena v akci
- upozornovani na snizeni rychlosti a ostre zatacky v predstihu
- voucher edice je opozdena v aktualizacich oproti plne verzi
- neprehledne ovladani
Vsude je zminovano ze se jedna o dozivotni aktualizaci vcetne mapovych podkladu, pritom na krabicce je zminenan akotat dozivotni licence s aktualizaci aplikace.
- produkt funguje bezproblémově a spolehlivě, mapy jsou přehledné a je zde i rychlá GPS akcelerace... produkt mi běží na telefonu Nokia N8 - Symbian
- na N8 nejde spustit mapová navigace, ale byl jsem na to informován, mapy a hledání polohy jde perfektně
Produkt jsem si vybral jako podrobnější doplnění map původní GPS pro výzkum technických památek na kole... pro svou práci v terénu se mi produkt osvědčil a jsem s ním spokojen.
Doporučuji
- online
- ???
spokojenost
- vše co lze očekávat od navigace v mobilu
- delší odezva při vyhledávání
na mobil zatím nic lepšího není
- offline navigace
- dozivotni licence
- umi mluvit i anglicky
- dle udaju prodejce je vazana na dany telefon
- obcas se sekne
dobra navigace za rozumnou cenu
- Na lietanie po SR a CR vyborna databaza informacii a dobry mapovy podklad
- Neintuitivne ovladanie
- Navigacne stitky su podla mna nedostatocne, viem si predstavit aj lepsie (ale kazdy ma svoj vkus)
Celkovo som spokojny, ale je tam par veci, co by este bolo mozne vylepsit. Verim, ze aplikacia bude dalej vyvijana a bude super.
Velmi dobrá mapa do terénu
Vel¨mi dobrá mapa
všechno bylo perfektní, problém je na mé straně - nedaří se stáhnout spouštěcí ikonu na SD kartu v tabletu, na jiném mobilním telefonu je vše v pořádku.
- Routuje i po turistickych trasach
- Mnoho zpusobu routovani
- Rastrove mapy
Jak jsem samostatne mapy 1:10000 "strhal" za nepritomne KCT a cyklisticke znaceni, tak v kombinaci s ostatnimi mapami (konkretne 1:75000 a 1:40000) a navigatorem se jedna o dokonaly :-) produkt. Nemam co vytknout. Routuje na mnoho zpusobu a routuje i po turistickych znackach (tam kde se o to konkurencni firma se zmeti car a fleku nazyvanou vektorove mapy od letoska snazi, zde to funguje perfektne)
Krasne prehledne rastrove mapy, rychle, neprekreslujici se, vypadajici tak, jak je clovek zvykly z papiru.
Minimalne ve verzi android dokonala podpora geocachingu. Specielne pro tuto cinnost se tezko bude hledat komfortnejsi produkt.
- úpně vyhovuje
Dříve jsem jezdil na kole trasy podle značek v terénu a většinou jsem nedojel, kam jsem zamýšlel. Díky této mapě si nyní můžu doma v klidu naplánovat cestu, nevynechat žádné zajímavé místa a jízdu si pěkně užít. Bez mapy už bych nikdy nevyrazil. Používám ji v navigaci MIO H610 pro kterou jsem opět tímto našel využití.
- Rastrova, prehledna mapa
- Neobsahuje turistcke znaceni a cyklotrasy.
Pekne zpracovanou, prehlednou rastrovou mapu (rekl bych, ze pro "bezneho" uzivatele rozhodne prehlednejsi, nez vektorove mapy) naprosto devalvuje nepritomnost turistickeho znaceni KCT a cyklotras.
Za me je tento mapovy podklad samostatne nepouzitelny a absolutne nechapu duvody, ktere vesly k vytvoreni mapy, kterou budou vyuzivat predevsim turiste a cykliste bez tohoto znaceni.
- Dobrá mapa
- Program pro Windows Phone 8 není moc použitelný při multitaskingu. (Zápis trasy)
Dá se to použít, ale s výhradami
Reakce obchodu SmartMaps
Dobrý den, v Phone Store je dostupná verze aplikace zlepšující běh aplikace na pozadí. (Záznam stop).