Nejnovější recenze ze sekce GPS software

Přidáno: 24. února 2014

Doporučuje produkt

Aktualizace map,zatím krátká doba na hodnocení,ale co jsem zkoušel mě navedla přesně.

Anonym Anonym

Přidáno: 23. února 2014

Doporučuje produkt
  • poměr cena víkon, přehlednost a hlavně použití of fline, a také doživotní aktualizace map Evropy. teda aspoň v to doufám,protože tak to je dodáváno.zakoupeno ve SMARTY za 495kč
  • snad jen jeden navigační hlas "PETR" pro češtinu, a to ještě né dost ve zprávné češtině. při častějším opakování např. směru jízdy posobě vynechává poslední 1-2 písmena ve slově. tedy: po 200 metr místo po 200 metrech odbočte v parv/lev na místo v pravo/levo atd. snad by to vylepšilo možnost stáhnutí jiného hlasu než "PETR", který je dán v seznamu hlasu. ovšem vědět kde jej stáhnout. ale to jsou malé věci. myslím si že převažuji klady než zápory. Produktový kód na doživotní aktualizace je vázán na IMEI konkrétního telefonu. Přenesení aplikace na jiný telefonní přístroj není možné.

vyzkoušel jsem již několik navigací jak od Gaerminu, tak i od Nokie, ale také i navigaci Be-on-road pro ANDROID, a myslím si, že tato je snad ta nejlepší kterou jsem zatím měl. offline použití a také doživotní aktualizace map celé evropy.tak jak v některých recenzích jsem se dočetl, že navigace nezná čísla popisné, tak není pravda. odzkoušeno mám sice jen v ostravě a okolí, ale zatím se mě nestalo, že by navigace č.p. neznala. je možné, že v některých městech nezná, ale to dělá třeba i Garmin, nebo Be-on-rad navigace. slušná 3D grafika, a dokonce ukazuje nastavené body zájimu jako benzinpumpy, parkoviště,atd. i rychlostní limity jak na silnici, tak i nastavené překročení v navigaci pří používání bez nastavení trasy a navigování. prostě jsem zatím z navigací 100% spokojený, a doporučíl bych ji i ostatním, i když v některých recenzích se píše, že tato verza sgic voucher only není spolehlivá a a velice ořezaná. zatím jsem nic takového nepostřehl. dokonce i body zájmu "POI" jsou mnohem obsáhlejší než u garminu.zakoupeno ve smarty.cz, za 495kč

Přidáno: 22. února 2014

Doporučuje produkt
  • poměr cena víkon, přehlednost a hlavně of fline, a také doživotní aktualizace Evropy.

vyzkoušel jsem již několik navigací jak od Gaerminu, tak i od Nokie, ale také i navigaci Be-on-road, a myslím si, že tato je snad ta nejlepší kterou jsem zatím měl. offline použití a také doživotní aktualizace map celé evropy.tak jak v některých recenzích jsem se dočetl, že navigace nezní čísla popisné, tak není pravda. odzkoušeno mám sice jen v ostravě a okolí, ale zatím se mě nestalo, že by navigace č.p. neznala. je možné, že v některých městech nezná, ale to dělá třeba i Garmin, nebo Be-on-rad navigace. slušná 3D grafika, a dokonce ukazuje nastavené body zájimu jako benzinpumpy, parkoviště,atd. i rychlostní limity jak na silnici, tak i nastavené překročení v navigaci pří používání bez nastavení trasy a navigování. prostě jsem zatím z navigací 100% spokojený, a doporučíl bych ji i ostatním, i když v některých recenzích se píše, že tato verza sgic voucher only není spolehlivá a a velice ořezaná. zatím jsem nic takového nepostřehl. dokonce i body zájmu jsou mnohem obsáhlejší než u garminu.

Přidáno: 18. února 2014

• Sofistikované, fajn
  • nejsou

- Příprava na cyklosezonu
- Uživatelsky příjemné, ale ještě trochu kombinujeme s papírovou mapou. Musím řešit průběžné nasazování brýlí, ale to rozhodně není problém mapy :-)
- Prima
- Samozřejmě ANO
- Skvělý pomocník nejen na cyklotoulkách, mapa se stala členem kolokolektivu.
- S produkty i firmou jsme spokojeni a mají naši důvěru, tzn. není třeba zvyšené pozornosti při nákupu.

SmartMaps Aero: Letecká mapa ČR a SR

SmartMaps Aero: Letecká mapa ČR a SR

Přidáno: 15. února 2014

Doporučuje produkt
  • Možnost naplánovat si trasu v klidu na počítači na velkém monitoru a potom ji teprve přenést do vlastního mobilního přístroje
  • Při volbě otáčení mapy aktuálně do směru letu se obraz stále trochu natáčí sem a tam a nejde ničím zpomalit ta rychlost reakce

Celkově jsem s mapou spokojen

Reakce obchodu SmartMaps

to drobné natáčení by mohl způsobit magnetický kompas, protože v letadle telefon vibruje, může i kompas dělat takovéto drobné pohyby. Zkuste použít pouze rotaci mapy z GPS, nikoliv z kompasu.
Jak nastavit zde: http://www.smartmaps.cz...

SmartMaps Navigator

SmartMaps Navigator

Přidáno: 14. února 2014

Doporučuje produkt
  • funguje podle mých představ
  • dobré mapy
  • zatím nic

Na kole i v autě funguje skvěle.

Ověřený zákazník Huramobil.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 10. února 2014

Zakoupeno v Huramobil.cz

• Zatím vše v pořádku
  • Nevím

Doufám, že bude sloužit tak jak má

SmartMaps Home

SmartMaps Home

Přidáno: 8. února 2014

Doporučuje produkt
  • Možnost importu a exportu tras,stop apod.Vkládání fotografií do mapy.
  • Chybí mi v aplikaci mapa v rozlišení 1:25000, pak by byla dokonalá.

Velmi kvalitní software za lidovou cenu.

Přidáno: 6. února 2014

• dobrá cena
  • rychlá odezva přes GPS
  • rychlé hladání trasy
  • intuitivní obsluha
  • zatím nic

Navigaci SYGIC můžu jen doporučit (velmi kvalitní)

Přidáno: 5. února 2014

Doporučuje produkt
  • nepotkal jsem lepší navigaci pro Android. Můžu výrobce na Slovensku spamovat s případným převodem na jiný přístroj.
  • chybí turistická verze

Výborná navigace, ještě lepší bude s turistickými mapami

Přidáno: 4. února 2014

Doporučuje produkt
  • Dobrá navigace za dobrou cenu
  • Zatím nic

Ověřený zákazník Sunnysoft.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 3. února 2014

Zakoupeno v Sunnysoft.cz

Nedoporučuje produkt
  • Výborná navigace
  • při změně IMEI nelze převést

pro toho, kdo častěji mění telefon, vyhozené peníze oknem!!!

Přidáno: 31. ledna 2014

(naposledy upraveno 31. ledna 2014)

Nedoporučuje produkt
  • nic
  • osekaná verze
  • bez slibovaných pravidelných aktualizací
  • bez funkcí plné verze
  • nelze dokopit na plnou verzi
  • nezle instalovat ani placené doplňky (HUD displej atd.)

Chtěl jsem ušetřit oproti nákupu na google play a těžce si naběhl. Jde o silně osekanou verzi horší než většina map zdarma. Jsem zastáncem legálního software a vždycky mě naštve, když si zaplatím nefunkční produkt a pak používám verze téhož, které jsou zdarma.
Poznámka obchodu - než mě stáhnout o 500 Kč a nechat si vystavit takto špatné hodnocení, tak to je lepší produkt zrušit anebo alespoň uvést k němu informaci o jeho omezené funkčnosti.
A mít tu slušnost alespoň zamítnout reklamaci, když už si myslíte, že jste v právu.

SmartMaps Locator: Cykloturistická mapa ČR a SR 1:75.000

SmartMaps Locator: Cykloturistická mapa ČR a SR 1:75.000

Přidáno: 29. ledna 2014

• výborná, přehledná - klasika
  • základní verze je zastaralá, není zřejmé, jak časté budou aktualizace

za ty peníze jsem spokojen

Reakce obchodu SmartMaps

mapa se generuje 1x ročně, vždy květen/červen daného roku. Aktualizujeme již takto min. 8 let.

Přidáno: 27. ledna 2014

• Kvalitní mapy
  • Není tam výcvikový prostor, např.Libavá

Spokojenost.

Ověřený zákazník MobilDuo Ověřený zákazník

Přidáno: 22. ledna 2014

Zakoupeno v MobilDuo

Doporučuje produkt
  • je skvělá a jezdí se podle ni dobře
  • trochu opožděné přepočítáni trasy,ale po dvou nebo tří sekund vám ukáže hned novou

hsem velice spokojený stouhle navigací.3D budovy a asistent jízdních pruhu je perfektní za ty peníze je to skvělá navigace.Uvidise jak to bude dál

Přidáno: 19. ledna 2014

• velmi dobrá navigace
  • různé možnosti nastavení
  • běží spolehlivě (zatím odzkoušeno pouze v ČR)
  • dobrá reakce
  • příznivá cena

DOPORUČUJI
odzkoušeno na Samsung Galaxy SIII (Android 4.3)
zatím odzkoušeno pouze v ČR

Přidáno: 19. ledna 2014

spokojenost

Přidáno: 18. ledna 2014

• cena
  • funkčnost
  • trochu divná grafika navigace

na HTC ONE SV funguje bez problému

Přidáno: 16. ledna 2014

Doporučuje produkt
  • vcelku dobrá, použitelná mapa
  • nejde v telefonu libovolně zvětšovat ...

OK

Reakce obchodu SmartMaps

vždy záleží na dané platformě, ale na těch nejvýznamnějších Android, WP je možné mapu libovolně zoomovat.

Zobrazuji 281 - 300 ze 500 recenzí 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25