Nejnovější recenze ze sekce GPS software
- Značení podobné jako na papírových mapách
- navigace po turistických cestách - TO GARMIN ani nikdo jiný neumí!!!!!
- zatím 99 % správnost značení cest
- škoda, že produkt není ve verzi lifetime z doživotní aktualizací, jak to dnes nabízí Garmin a ostatní
Značení map jako na papírových.
Navigace po cyklotrasách a turistických značených stezkách.
Aplikace je pro Android - vhodná do mého telefonu.
Možnost využití pro navigaci v autě.
Možnost produkty zdarma vyzkoušet.
- Uživatelsky nejpříjemější mapový SW pro turistiku cykloturistiku běžky ...atd...
- Přehledné mapy , takové na jaké jsme zvyklí v papírové podobě.
- Možnost záznamu ujeté trasy.
- Možnost exportu/importu naplánovaných tras.
- Možnost stažení jen vybraných map
- SW kdispozici pro většinu moblních operačních systémů
- Žádné zápory jsem zatím po 14ti denním používání nezaznamenal :o)
Vyzkoušel jsem několik cykloturistických mapových SW a s různými vysledky, po objevení stránek s programem Smart maps lokator jsem stáhl demoverzi. Funkce programu mě velmi mile překvapila, kvalita a přehlednost map v demoverzi značně předčila vyrobky mnou zkoušených renomovaných firem. Po stažení a registrování vybraných map byl SW plně funkční vše se odehrálo během 30ti minut. Obrovskou výhodou je možnost online stažení a zaplacení libovolné části map v případě datového tarifu mobilním zařízením kdekoli a kdykoli. S mapami SmartMaps se nikde neztratíte ani na kole ani na běžkách
Dle mého názoru nejlepší turistický mapový SW nejen pro Českou repobliku a to především díky velmi kvalitním mapovým podkladům s velmi dobrým poměrem cena/výkon
- kvalitní rastrové mapy
- podrobná turistická mapa
- problém pří instalaci - platforma Symbian
- přesah do zahraničí někdy není
- mapy nelze využít na PC
Používám navigaci pro turistiku jak při chůzi po značkách (v některých případech skutečná trasa nesouhlasí s navigací, ve většině případů ale souhlasí přesně) tak při chůzi mimo značky. Jedinou špatnou zkušeností pro mne byla cesta po červené značce v oblasti Šanova Bílé Karpaty (1:25000), kdy na hranicích se Slovenskem končí mapa - ani metr navíc-žádný přesah do zahraničí není.
Navigace v mobilu vybije baterii za jeden den - a to zapínám display jen občas během chůze - to sice nesouvisí s produktem SmartMaps, ale je to důležitá informace pro další uživatele.
SmartMaps používám zatím jeden měsíc
- Produkt tuzemské firmy
- Výborná navigace po turistických stezkách a cyklotrasách
- Aktualizace
- Asi nic
Pokud si chcete stáhnout satelitní mapu v měřítku 1:90.000, opravdu předem vyzkoušejte menší mapu Prahy, jak k tomu nabádá výrobce, aby jste viděli jestli vám bude k něčemu :-)
- Plně funkční, chytré
Je to dobrá a kvalitní mapa.
- Výborně zpracovane mapy
- Pochopitelné ovládání
- Aplikace pod WM neumí běžet na pozadí
vhodné pro cyklistiku
- Aktuální a podrobné.
Skvělá podrobná mapa s možností nákupu části, kterou aktuálně potřebuji za přiměřenou cenu.
Jedná se o nejlepší dostupné turistické mapy
- možnost volby různých měřítek map
- žádné
doporučuji všem zákazníkům
- cena,funkčnost,podrobnost map
- snad jedině, že musíte mít trochu větší dipslej telefonu,což dnes má skoro každý :-)
Výhodná koupě, ve srovnání s např. navigací od Garminu splňuje veškerá očekávání a funguje spolehlivě a je mnohem levnější.
- Velmi pěkné rastrové mapy
Smartmaps jsem si vybral především kvůli turistickým mapám. Auto mapy jsou také pěkné, ale vektorové mapy, tím, že umějí otáčet nápisy, jsou užitečnější
- 1/ funguje bez problemu (HTC Desire S)
- 2/ pomerne velke moznosti nastaveni
- 3/ pomer cena/vykon
- 1/ nema textove zadavani jineho vychoziho bodu pri planovani cesty (musi se vybrat z mapy - to trosku zdrzuje, ale je to pouzitelne)
- 2/ pomala aktualizace zobrazovani okamzite rychlosti
ve srovnani s konkurencnimi produky mi pripada nejlepsi
Výborná navigace
- 2D/3D realistický vzhled mapy
- Služba HD traffic- online dopravní informace přímo v navigaci
- odometr zaznamenává ujeté vzdálenosti pro soukromé a služební cesty
Navigační software pro PC a mobilní zařízení PDA s hlasovou navigací a detailní mapou Evropy, USA/Kanady nebo dalších států.
2D/3D realistický vzhled mapy
zobrazí nejkratší, nejrychlejší nebo nejlevnější trasu k jednomu nebo více cílům
Text-to-speech detailní hlasové instrukce
nevim ja tomu nerozumim....
- Pokrytí celá evropa, doživotní aktualizace.
- Zatí se mi nepovedlo rozchodit upozorňování na nehody.
Za ty peníze žádné větší nedostatky, při připojení na net ukazuje i fotografie míst po cestě i v cíli.
Už se těším kam nás zavede a hlavně kudy...:))
- funkčnost rychlost na Androidu
Produkt byl vybrán pro doživotní aktualizaci map a funkčnost na Andriod platformě
Výborný...
- Výborná a přehledná navigace. Velmi jednoduché ovládání
- Zatím nevím o ničem
Vlasním telefon Samsung Galaxy S2 Android pro krerý je tato navigace vhodná.Zkušenosti zatím velmi dobré. Poze bach prosil o zveřejnění jak se bude a kdy navigace aktualizovat.Ve staženém návodu na obsluhu z internetu tot není uvedeno.
Pokud mi zašlete na email způsib jak aktualizovat a kdy budu Vám velmi vděčný